Baneasa Trail Run ~ 2015

Baneasa Trail Run ~ 2015

13 dec 2015 (dum) Padurea Baneasa, Bucuresti, Romania

Baneasa Trail Run este cel mai asteptat concurs de alergare al iernii, o sarbatoare a alergatorilor dupa un an plin de evenimente sportive. Ajuns la a 4-a editie, BTR mareste anul acesta capacitatea la 1.000 de alergatori pentru cele doua probe de 10,5 km si 21 km, trasee care urmeaza potecile alese cu grija din padurea Baneasa.


Curse

Cursa Limita locuri Data inchidere Status înscrieri
Cros 10,5 km 497 29 noiembrie 2015 Inchise
Semimaraton 21 km 523 29 noiembrie 2015 Inchise

Race Description

Băneasa Trail Run are loc la mijlocul lunii decembrie. Este un eveniment de final de an al alergatorilor si o motivatie de a te mentine in forma si in sezonul rece. Este o alergare in mijlocul naturii, chiar daca suntem inca in Bucuresti. Traseele urmeaza potecile din padurea Baneasa si padurea Tunari. Intr-o zi mai linistita, in padurea Baneasa pot fi observate caprioare, porci mistreti, veverite, iepuri salbatici si diverse specii de pasari. 

Suprafata de alergare este in proportie de 85% pamant si poate prezenta denivelari, radacini de copac sau poate fi acoperita cu pat de frunze uscate sau zapada. In functie de precipatii si temperaturi, anumite portiuni pot fi acoperite cu gheata sau noroi. Cu echipamentul adecvat perioadei de iarna, suprafetei de alergare (trail) si cu atentie, poti transforma aceasta experienta intr-una placuta si unica. 

Băneasa Trail Run are doua probe de alergare competitive: cros - 10,50 km si semimaraton - 21 km. La ambele probe pot participa alergatorii amatori sau profesionisti ce au implinit varsta de 18 ani. 

Startul cursei are loc in fața restaurantului Casa Albă de pe Str. Aleea Privighetorilor nr. 31-35 (vezi harta

Si, pentru ca ne vedem atat de aproape de Craciun, nu putem pleca pur si simplu. Evenimentul se încheie cu un party în restaurantul Casa Alba, unde ne putem povesti alergarile de peste an si obiectivele pentru anul ce vine. Tot acolo vom servi masa, ascultăm muzică și ii premiem pe castigatori. Cei norocosi pot sa castige unul din premiile puse in joc la tombola. Toate acestea sunt incluse in taxa de participare.

13 dec 2015 (dum)

Padurea Baneasa, Bucuresti, Romania

Site oficial

Organizatori

Traiesc Sanatos

Email: info@traiescsanatos.org.ro
Website: http://traiescsanatos.org.ro/