Full Moon Run ~ 2015

Full Moon Run ~ 2015

31 iul 2015 (vin) Baneasa Shopping City, Bucuresti, Romania

Hai sa alergam, sa ne miscam si sa ne distram. Pe 31 iulie transformam noaptea in zi la FULL MOON RUN, powered by Baneasa Shopping City.


Curse

Cursa Limita locuri Data inchidere Status înscrieri
10 km cursa alergare 256 30 iulie 2015 Inchise
5 km alergare/miscare 144 30 iulie 2015 Inchise

Race Description

INFORMATII DE ULTIMA ORA:

Clasamentul provizoriu si diplomele electronice pentru cursa de 10 kilometri.

-------------------------------

Hai sa alergam, sa ne miscam si sa ne distram. Pe 31 iulie transformam noaptea in zi la FULL MOON RUN, powered by Baneasa Shopping City.

Alergam sau facem miscare, fara cronometrare, de-a lungul a 5 kilometri cu zone de lumina, culoare, lasere, baloane si ritmuri antrenante. Distractie de la start la finish si chiar si dupa el. 

Pentru cei mai competitivi dintre voi, am pregatit o cursa de alergare cronometrata si electrizanta de-a lungul a 10 kilometri. 3, 2, 1, START!

Dupa finish, distractia continua cu Loud & Proud Party - Radio 21 - cu DJ Cristi Stanciu & Marc Rayencu.

Echipament

Echipamentul sport, potrivit pentru o alergare de sosea, este recomandat pentru a va simti confortabili, insa, nu uitati, la FULL MOON RUN ne mai si distram. Orice costumatie colorata, luminoasa, reflectorizanta sau care reactioneaza la lumina UV este binevenita si te va transforma in starul petrecerii. Fii cat mai creativ! :)

Te asteptam sa alergam, sa ne miscam si sa ne distram la FULL MOON RUN!

KITUL DE PARTICIPARE, TAXE SI LOCURI DISPONIBILE

INFORMATIILE NECESARE PENTRU RIDICAREA KITULUI DE PARTICIPANT

PRODUSELE GLOW DIN KITUL DE PARTICIPARE

In kitul de participare veti gasi un balon cu led si 5 betisoare glow. Pentru a ne bucura impreuna de efectul glow, va sfatuim sa nu le activati anterior evenimenului deoarce acestea isi vor pierde stralucirea in cateva ore. Asadar, va asteptam cu ele la eveniment, asa cum le-ati gasit in kit, pentru a le activa impreuna inainte de start. 

KITUL DE PARTICIPARE:

 • tricou tehnic de alergare imprimat cu logo reflectorizant FULL MOON RUN
 • medalie de finisher turnata
 • bidon hidratare PowerBar
 • baton cereale PowerBar
 • produse glow: 1 x balon cu led si 5 x bratari glow
 • numar participare
 • chip de cronometrare (doar pentru cursa competitiva de 10 km)

alt

SERVICII INCLUSE:

 • amenajare/marcare traseu
 • puncte hidratare (zona start/finish si pe traseu)
 • zone cu jocuri de lumini
 • fotografii eveniment
 • party cu DJ la final de tura
 • cronometrare (doar pentru cursa competitiva de 10 km)
 • premii pentru castigatori (doar pentru cursa competitiva de 10 km)
 • asistenta medicala in caz de nevoie

TAXELE DE PARTICIPARE:

 • alergare si miscare fara cronometrare 5 km: 65 lei
 • cursa competitiva 10 km: 85 lei
 • Datele necesare platii prin transfer bancar sunt: Beneficiar: Asociatia Traiesc Sanatos, CIF: 28951014, Adresa: Str. Palisandrului nr.47, sector 1, Bucuresti, IBAN: RO 17 BRDE 441S V844 6690 4410, Banca: BRD, sucursala Decebal, Descriere plata: contributie FMR nume, prenume

400 LOCURI DISPONIBILE PENTRU AMBELE PROBE

 • tura alergare/miscare 5 km, necompetitiva
 • cursa alergare competitiva 10 km

Inscrierile se pot face online pana pe data de 26 iulie 2015 sau pana la epuizarea locurilor disponibile.

LISTA PARTICIPANTILOR 5 KM

LISTA PARTICIPANTILOR 10 KM

Premii pentru cursa competitiva de 10 km

Se vor premia urmatoarele categorii: Masculin 18-34, Masculin 35+, Feminin 18-34 si Feminin 35+.

 • Locul 1: 500 lei
 • Locul 2: 300 lei
 • Locul 3: 100 lei

Fond total de premiere: 3.600 lei

SECTOARE START, trasee si puncte hidratare

SECTOARE START

Conform programului, va exista un singur start, la ora 21.45, pentru ambele probe, tura de 5 kilometri si cursa de 10 kilometri. Pentru un start reusit, va rugam sa va pozitionati in sectorul potrivit conform marcajului si instructiunilor. Cei de la cursa de 10 kilometri vor avea acces in primul sector de start, cel dinspre poarta de start, iar cei de la tura necompetitiva de 5 kilometri vor avea acces in sectorul urmator.

 

TRASEU 5 KILOMETRI

Traseul porneste din zona amenajata in parcarea Baneasa Shopping City si ajunge in spatele centrului comercial pe Calea Ion Zavoi, apoi face stanga si se intra in bucla prin partea dreapta. Dupa 3 kilometri si jumatate de la start, veti vedea un panou de marcare care va indica semnul “5 KM, sageata inainte”, acesta este punctul in care voi, cei de la tura de 5 kilometri, veti alerga catre inainte, iar cei de la tura de 10 km vor avea marcaj care le va indica “stanga”. Se continua pe traseu pana dupa kilometrul 4 cand veti vedea locul prin care ati intrat in bucla. Aici va exista un alt panou care va indica “5 KM, FINISH, sageata la dreapta”. Acesta este punctul in care voi faceti dreapta catre finish. Cei de la tura de 10 km o vor lua inainte pentru tura a 2-a sau catre finish in cazul in care au facut deja doua ture. Asadar, la tura de 5 kilometri se parcurge bucla o singura data si se iese din nou spre Calea Ion Zavoi, apoi dreapta catre finish. Suprafata de alergare este 100% asfalt.

hartatraseu5km

 

TRASEU 10 KILOMETRI

Traseul porneste din zona amenajata in parcarea Baneasa Shopping City si ajunge in spatele centrului comercial pe Calea Ion Zavoi, apoi face stanga si se intra in bucla prin partea dreapta. Dupa 3 kilometri si jumatate de la start, veti vedea un panou de marcare care va indica semnul “10 KM, sageata la stanga”, acesta este punctul in care voi, cei de la cursa de 10 kilometri, veti alerga catre stanga, iar cei de la tura de 5 kilometri vor avea marcaj care le va indica “inainte”. Se continua pe traseu unde, la kilometrul 4, urmeaza o curba la 180 de grade, punct amenajat cu o poarta de cronometrare pentru validarea alergatorilor. Urmatorul marcaj important se afla la kilometrul 5. Aici veti vedea un panou ce indica “10 KM – TURA A 2-A – sageata inainte” si “10 KM – FINISH – sageata dreapta”. Daca ati alergat o singura data pe traseu, aici veti incepe a doua tura, asadar, tot inainte. Alergatorii de la tura de 5 kilometri vor face aici dreapta catre finish, la fel si cei de la cursa de 10 kilometri care au facut deja a 2-a tura. La a 2-a tura, veti intalni din nou panoul “10 KM, sageata la stanga” la kilometrul 7,60, faceti stanga, iar dupa 400 metri, la kilometrul 8, urmeaza din nou curba la 180 de grade si poarta de cronometrae. Alergatorii care nu trec de doua ori prin aceasta poarta de cronometrare aflata la kilometrul 4 (prima tura), respectiv 8 (a 2-a tura), vor fi descalificati. Traseul continua, iar la kilometru 9, veti intalni din nou panoul “10 KM – TURA A 2-A – sageata inainte” si “10 KM – FINISH – sageata dreapta”. De data aceasta, faceti dreapta catre finish. Asadar, la cursa de 10 kilometri se parcurge bucla de doua ori si apoi se iese din nou spre Calea Ion Zavoi, apoi dreapta catre finish.Suprafata de alergare este 100% asfalt. 

hartatraseu10km

 

PUNCTELE DE HIDRATARE

Punctele de alimentare, energizare si hidratare va stau la dispozitie cu produse oferite de Careffour, PowerBar si Borsec. Vor exista dou? puncte de alimentare, energizare si hidratare unde veti gasi produse Carrefour (banane, mere, portocale, napolitane, ciocolata), bautura isotonica PowerBar si ap? mineral? plat? Borsec. Un punct va fi în zona de start/finish, iar cel de-al 2-lea la iesirea din bucla pentru tura de 5 kilometri, respectiv intrarea in tura a 2-a pentru cursa de 10 kilometri.

 

program eveniment

20.00 - Sosire participanti

20.30 - Clasa fitness World Class (Metabolic Body Workout, body weight only)

21.00 - Incalzire party cu Cristi Stanciu & Marc Rayen

21:15 - Activare produse glow

21.30 - Incalzire alergare

21.45 - Start alergare 10 km si 5 km

22.15 - Loud & Proud Party - Radio 21 - cu Cristi Stanciu & Marc Rayen

22.45 - Premierea castigatorilor 10 km

23.00 - Petrecerea continua

00.00 - Final eveniment

VOLUNTARIAT

Daca iti doresti sa fii voluntar la FULL MOON RUN, tot ce trebuie sa faci este sa trimiti un email pe adresa run [@] fullmoonrun.ro, iar noi te vom contacta pentru detaliile legate de disponibilitate si activitatile in care te poti implica. Multumim si hai in echipa FULL MOON RUN!

Parteneri

alt

31 iul 2015 (vin)

Baneasa Shopping City, Bucuresti, Romania

Site oficial

Organizatori

Traiesc Sanatos

Email: info@traiescsanatos.org.ro
Website: http://traiescsanatos.org.ro/