Semimaraton Start BUCOVINA ~ 2019

30 June 2019 Suceava, Romania

30 June 2019
Suceava, Romania
Site oficial

Organizatori

Curse

Cursa Limita locuri Data inchidere Status înscrieri
Semimaraton 21K 500 Deschise Înscrie-te acum!
Cros 10K 500 Deschise Înscrie-te acum!
Cros 5K 250 Deschise Înscrie-te acum!

Race Description

START, BUCOVINA!

Semimaratonul de fapte bune pândește la colț și așteaptă să te-nscrii. 
Traseul stabilit este următorul: https://bit.ly/2Vp62f6
Mai multe informații despre primul semimaraton urban sucevean, aici: https://bit.ly/2HZfbYW
Regulamentul evenimentului: https://bit.ly/2FUmI8W
START BUCOVINA te provoacă la o cursă urbană în care nu doar că alergi pentru rezultate personale, dar ai șansa să alergi pentru a ajuta tinerii talentați, cu potențial imens, dar resurse financiare precare să urmeze visul care i-a definit și motivat din totdeauna: sportul.
Drept urmare, te informăm încă de pe acum că suma strânsă în cadrul semimaratonului va fi redirecționată către tinerii sportivi talentați cu situații materiale modeste.
Susținerea și îndrumarea lor pune încă o cărămidă la temelia pe care o construim atât de puternic în jurul viitorului comunității noastre, fapt care constituie și scopul semimaratonului START BUCOVINA 2019.
Echipa GI Fundația Comunitară Bucovina pune totul la dispoziția ta: medalii, diplome, tricouri de participant, premii atractive, zonă de revitalizare, traseu sigur, și premii pe măsură. Traseul este 100% accesibil persoanelor cu dizabilități ♿️, care pot concura singuri sau ajutati de un prieten! Și, pentru a păstra faptele bune în memoria comunității, punem la dispoziție o mini-sesiune foto la linia de finish.