Ziua Îndrăgostiților de Alergare

Ziua Îndrăgostiților de Alergare

17 feb 2024 (sâm) Baia Mare, Romania

.


Curse

Cursa Limita locuri Data inchidere Status înscrieri
Cross 6km 0 Deschise Înscrie-te acum!

Race Description

Ziua Îndrăgostiților de Alergare este dedicată tuturor celor ce li s-a pus pata pe alergare, zi celebrată printr-un eveniment plin de pasiune și energie care se desfășoară pe distanța de 6 km în inima verde a orașului  Baia Mare, Parcul Central Regina Maria. Această competiție deosebită atrage atât alergători experimentați, cât și îndrăgostiți de alergare de toate nivelurile, dornici să-și împărtășească pasiunea pentru mișcare și sărbătoarea dragostei.

Ziua Îndrăgostiților de Alergare nu este doar o competiție sportivă, ci și o ocazie de a celebra dragostea, sănătatea și comunitatea într-un mod activ și plin de bucurie, deschis tuturor indiferent de nivelul de fitness. Atmosfera creată te va face sa reușești să alergi 6 km chiar daca nu ai mai făcut asta niciodată 

Startul și finalul evenimentului au loc la Rapido, partenerul oficial al crosului într-un decor animat, unde concurenți si susținători deopotrivă vor participa la party organizat la finalul alergării iar cei mai rapizi dintre concurenți vor fi premiați cu bunătăți de la partenerul Rapido (primii 3 open, fete respectiv băieți)

Ora 11:00 Predarea kiturilor de concurs 

Ora 12:00 Startul competiției,  Rapido - Parcul Central Regina Maria 

Ora 13:00 Party, premiere Rapido - Parcul Central Regina Maria

Se vor face 4 ture de parc, iar la fiecare tură făcută vei primi o brățară. Când aduni toate cele 4 brățări, ai finalizat cursa. Cele 4 brățări sunt medalia ta de finisher 

Contribuția de participare este de 40 lei care se poate plăti online prin formularul de înscriere. Participanții înscriși la Mogoșa Everesting 5.0 au o reducere de 20 lei.

Numarul limită de participanți este de 100 de persoane

 

17 feb 2024 (sâm)

Baia Mare, Romania

Site oficial

Curse

Cross 6km

Organizatori