I..ASI in Trail ~ 2018

I..ASI in Trail ~ 2018

15 apr 2018 (dum) Iași, Romania

I..AŞI în Trail este o competiţie de alergare în natură, ce se desfăşoară în Pădurea Bârnova-Repedea, la 10km sud de Municipiul Iaşi. 15 aprilie 2018.


Curse

Cursa Limita locuri Data inchidere Status înscrieri
Semimaraton 0 Deschise Înscrie-te acum!
Cros 0 Deschise Înscrie-te acum!

Race Description

I..AȘI în Trail​ se recomandă a fi primul concurs de trail running din Moldova extracarpatică, este o competiție de alergare în natură, organizată de Asociația “Mai Bine” în parteneriat cu echipa sportivă de amatori “IA ȘI urcă!”, a cărei a treia ediţie va avea loc duminică 15 aprilie 2018.

Ideea concursului aparține celor din echipa “IA ȘI urcă!”. Aceştia, în cursul antrenamentelor efectuate în zonă, pentru competiţiile montane de trail running, au observat că aceasta are potențial şi au dorit să ofere posibilitatea unui număr cât mai mare de iubitori de alergare în natură, să se bucure de acest cadru natural deosebit, aflat atât de aproape de municipiul Iaşi. Intenţia lor s-a materializat în 2016, odată cu prima ediţie a concursului, care s-a bucurat de un real interes şi o numeroasă participare, la start aliniindu-se circa 300 de concurenţi de toate vârstele.

Evenimentul I..AȘI în Trail are loc în aer liber, traseul desfășurându­-se aproape exclusiv pe poteci și drumuri forestiere din Pădurea Bârnova­-Repedea, din sudul Municipiului Iași. Facem precizarea că, întrucât acest concurs este ECO­-FRIENDLY, nu vor fi pahare de plastic de unică folosință în punctele de hidratare!

Nu avem pretenţia că acesta este cel mai tare concurs, însă ce putem afirma cu certitudine e că este competiţia-pionier de pe meleagurile noastre, cea care a pus Iaşul pe harta competiţiilor de profil, născută din pasiunea unor oameni pentru alergarea în natură şi din dragostea pentru împrejurimile “Dulcelui Târg al Ieşilor” şi – poate cel mai important – e una făcută de alergători pentru alergători.

 

15 apr 2018 (dum)

Iași, Romania

Site oficial

Organizatori