Loading...
Loading content ...

Formular de înregistrare Crosul Împreună pentru comunitate

Detalii înregistrare

Declaratie pe proprie raspundere

DECLARATIE ADULTI

Subsemnatul am citit, am luat la cunoștință și am înțeles Regulamentul Crosului Împreună pentru comunitate, Botoșani 2023 –din 02 Septembrie 2023 și sunt de acord cu condițiile de participare impuse prin acesta. Regulamentul se regăsește pe site-ul competiției www.maratonbotosani.ro

 1. Sunt clinic sănătos/sănătoasă și nu sufăr de nici o afecțiune care să îmi pericliteze starea de sănătate în timpul desfășurării evenimentului si îmi asum întreaga responsabilitate în ceea ce priveste participarea mea la concurs.
 1. Înțeleg pe deplin ce reprezintă participarea la o astfel de competiție, al cărei traseu implică/ poate implica pe parcursul acestuia și trafic rutier.
 1. Sunt într-o formă corespunzătoare pentru a participa la un concurs de anduranţă,, astfel încât exonerez organizatorii, precum şi oricine are legătură cu aceştia (sponsori, parteneri, angajaţi, autorităţi, oficiali, voluntari etc) de orice răspundere în legătură cu orice pretenţii aş putea avea, de orice natură, eu sau succesorii mei, pentru eventuale accidentări, boală, deces sau orice alte probleme medicale care ar putea apărea pe parcursul desfăşurării competiţiei la care particip.
 1. Declar, prin prezenta, că în situaţia în care ar surveni pe parcursul competiţiei evenimente ca cele descrise mai înainte, mă angajez să suport toate cheltuielile ocazionate de transportul către o unitate medicală specializată şi declar că renunţ la orice pretenţii aş putea avea în legătură cu un astfel de transport şi / sau tratament de urgenţă, întârzieri ori deficienţe în legătură cu acesta.
 2. Declar ca mi-au fost aduse la cunostinta drepturile pe care mi le confera Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul de informare si acces la date, dreptul de interventie asupra datelor cu caracter personal.
 1. Sunt de acord cu utilizarea de către organizator, precum şi de către partenerii ori sponsorii săi, a numelui meu, fotografiilor, imaginilor video şi a citatelor în scopuri promoţionale şi / sau de marketing, in scopul promovarii evenimentelor organizate sau co-organizate de Runners Club.
 1. Consimt ca fotografiile si inregistrarile audio/video sunt si vor fi în continuare proprietatea exclusiva a Organizatorului, acesta avand dreptul de a dispune in orice mod de acestea. In cazul in care voi primi o copie a oricaruia dintre aceste materiale foto / audio / video, voi folosi materialul respectiv exclusiv in scopuri personale, fara a autoriza folosirea acestuia, in orice mod, de catre terte persoane.

DECLARATIE COPII

Subsemnatul,       in       calitate       de       parinte/tutore       al    minorului, declar ca am luat la cunostinta si consimt inscrierea copilului meu/minorului, numit mai sus, in cadrul Maratonul Împreună pentru Comunitate din data de 02.09.2023 conform Regulamentului Maratonului Împreună pentru Comunitate de pe site ul www.maratonbotosani.ro și prezentei declaratii.

Declar prin prezenta ca inteleg riscurile la care se supune copilul meu/ minorul, din următoarele perspective:

 • Sanatate (accidente ce pot aparea inainte, in timpul, sau in urma evenimentului): leziuni, infarct, epuizare, soc anafilactic, etc.;
 • Vreme (cazuri extreme de vreme): ploaie, canicula, furtuna, grindina, etc.;
 • Zone periculoase de pe traseu
 • Intalnirea cu alti participanti in trafic: masini, ambulante, masini de pompieri si masini de politie aflate in misiune, etc.
 • altele: accidente provocate de alti concurenti, etc.

Sunt de acord cu aceste conditii si, in cazul implicarii copilului meu/ minorului aflat sub tutela mea, intr-un accident survenit in timpul evenimentului, imi voi asuma intreaga raspundere pentru incidentul respectiv si nu voi pretinde organizatorului, voluntarilor sau autorităților implicate în organizare niciun fel de daune.

Imi asum responsabilitatea in ceea ce priveste starea de sanatate a copilului meu/ minorului pe care il reprezint, pe tot parcursul participarii la eveniment. Confirm faptul ca am luat la cunostinta despre necesitatea ca, inainte de a participa in competitie, copilul meu/ minorul sa efectueze un control medical care sa ateste ca este apt de efort fizic, riscul neefectuarii acestuia revenindu-mi in totalitate.

Am transmis copilului meu/ minorului pe care il reprezint ca, in cazul in care acesta nu se prezinta la eveniment sau abandoneaza pe parcurs, trebuie sa anunte imediat organizatorii printr-un sms transmis la numerele de urgenta inscrise pe numarul de concurs.

De asemenea, asigur organizatorii ca minorul aflat sub tutela mea/ copilul meu va fi receptiv la eventualele sfaturi ale organizatorilor pe intreaga durata a evenimentului si ca se va supune deciziilor lor, atunci cand acestea sunt de interes general.

Totodata precizez ca nu ii voi trage pe organizatorii concursului la raspundere in cazul in care copilul meu/ minorul pe care il reprezint va fi descalificat din competitie pentru nerespectarea regulamentului concursului.

Pe propria mea raspundere, mai declar urmatoarele:

Ø datele de mai sus sunt exacte;

Ø copilul meu/ minorul pe care il reprezint este apt din punct de vedere medical pentru participarea la acest eveniment;

Ø copilul meu/ minorul pe care il reprezint are pregatirea fizica, psihica si tehnica corespunzatoare participarii la acest eveniment;

Ø cunosc implicatiile juridice ale participarii la acest eveniment si imi asum intreaga raspundere, in cazul in care copilul meu/ minorul pe care il reprezint va fi implicat intr-un accident;

Ø cunosc ca in afara evenimentului accesul pe traseul evenimentului este strict interzis, din motive de siguranta;

Consimt, prin inscrierea in competitie, ca in cazul unui eveniment nedorit, inclusiv accidentari aparute in timpul participarii in competitie, sa nu formulez nicio pretentie sau plangere impotriva organizatorului evenimentului, sau a coordonatorului sistemului.

Confirm citirea, intelegerea si imi exprim acordul fata de prevederile Regulamentului Maratonului Împreună pentru Comunitate Botoșani 27 August 2022

 

Citeste termenii pana la final pentru a exprima acordul