Loading...
Loading content ...

Formular de înregistrare Tinerii susțin viața (15-18 ani)

Detalii înregistrare

Declaratie pe proprie raspundere

DECLARATIE ADULTI

Am citit, am luat la cunoștință și am înțeles Regulamentul Crosului Alerg din iubire pentru VIAȚĂ, din 01 iunie 2022 și sunt de acord cu condițiile de participare impuse prin acesta. Regulamentul se regăsește pe site-ul competiției www.lifecall.ro .

  1. Sunt clinic sănătos/sănătoasă și nu sufăr de nici o afecțiune care să îmi pericliteze starea de sănătate în timpul desfășurării evenimentului si îmi asum întreaga responsabilitate în ceea ce priveste participarea mea la concurs.
  2. Declar că nu mă aflu sub influența băuturilor alcoolice sau a stupefiantelor, că mă voi manifesta într-un mod decent și cu sportivitate pe toată durata evenimentului și înțeleg că orice nerespectare a acestor condiții sau orice manifestare ce aduce atingere libertății ori respectului celorlalți participanți sau valorilor LifeCall, va atrage descalificarea mea din competitie.
  3. Înțeleg pe deplin ce reprezintă participarea la o astfel de competiție, al cărei traseu implică/ poate implica pe parcursul acestuia și trafic rutier.
  4. Sunt într-o formă corespunzătoare pentru a participa la un concurs de anduranţă,, astfel încât exonerez organizatorii, precum şi oricine are legătură cu aceştia (sponsori, parteneri, angajaţi, autorităţi, oficiali, voluntari etc) de orice răspundere în legătură cu orice pretenţii aş putea avea, de orice natură, eu sau succesorii mei, pentru eventuale accidentări, boală, deces sau orice alte probleme medicale care ar putea apărea pe parcursul desfăşurării competiţiei la care particip.
  5. Declar, prin prezenta, că în situaţia în care ar surveni pe parcursul competiţiei evenimente ca cele descrise mai înainte, mă angajez să suport toate cheltuielile ocazionate de transportul către o unitate medicală specializată şi declar că renunţ la orice pretenţii aş putea avea în legătură cu un astfel de transport şi / sau tratament de urgenţă, întârzieri ori deficienţe în legătură cu acesta.
  6. Declar ca mi-au fost aduse la cunostinta drepturile pe care mi le confera Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul de informare si acces la date, dreptul de interventie asupra datelor cu caracter personal.
  7. Sunt de acord cu utilizarea de către organizator, precum şi de către partenerii ori sponsorii săi, a numelui meu, fotografiilor, imaginilor video şi a citatelor în scopuri promoţionale şi / sau de marketing, in scopul promovarii evenimentelor organizate de Asociația LifeCall.
  8. Consimt ca fotografiile si inregistrarile audio/video sunt si vor fi în continuare proprietatea exclusiva a Organizatorului, acesta avand dreptul de a dispune in orice mod de acestea. In cazul in care voi primi o copie a oricaruia dintre aceste materiale foto / audio / video, voi folosi materialul respectiv exclusiv in scopuri personale, fara a autoriza folosirea acestuia, in orice mod, de catre terte persoane.
  9. Sunt de acord ca Asociația LifeCall să mă contacteze pe viitor cu detalii despre proiectele implementate.

DECLARATIE MINORI

Declar ca am luat la cunostinta si consimt inscrierea copilului meu/ minorului, numit mai sus, in cadrul crosului Alerg din iubire pentru viata din data de 01 iunie 2022, conform Regulamentului de organizare si desfasurare a crosului Alerg din iubire pentru VIATA si prezentei declaratii.  

Declar prin prezenta ca inteleg riscurile la care se supune copilul meu/ minorul, din urmatoarele perspective:
•    Echipament de concurs (bicicleta, tricou, etc): pierdere, furt, distrugere, uzare, etc.; 
•    Sanatate (accidente ce pot aparea inainte, in timpul, sau in urma evenimentului): leziuni, fracturi, epuizare, etc.;
•    Vreme (cazuri extreme de vreme): ploaie, canicula, etc.;
•    Teren (zone periculoase de pe traseu): urcare dificila,  coborare periculoasa, zone cu noroi, schimbari bruste de directie, etc.;
•    altele: accidente provocate de alti concurenti, etc.

Sunt de acord cu aceste conditii si, in cazul implicarii copilului meu/ minorului aflat sub tutela mea, intr-un incident sau accident survenit in timpul evenimentului, imi voi asuma intreaga raspundere si nu voi pretinde organizatorului niciun fel de daune.

Imi asum responsabilitatea in ceea ce priveste starea de sanatate a copilului meu/ minorului pe care il reprezint, pe tot parcursul participarii la eveniment. Confirm faptul ca am luat la cunostinta despre necesitatea ca, inainte de a participa in competitie, copilul meu/ minorul sa efectueze un control medical care sa ateste ca este apt de efort fizic, riscul neefectuarii acestuia revenindu-mi in totalitate. 

Am transmis copilului meu/ minorului pe care il reprezint ca, in cazul in care acesta nu se prezinta la eveniment sau abandoneaza pe parcurs, trebuie sa anunte imediat organizatorii prin voluntarii de pe traseu.

De asemenea, asigur organizatorii ca minorul aflat sub tutela mea/ copilul meu va fi receptiv la eventualele sfaturi ale organizatorilor pe intreaga durata a evenimentului si ca se va supune deciziilor lor, atunci cand acestea sunt de interes general.

Totodata precizez ca nu ii voi trage pe organizatorii concursului la raspundere in cazul in care copilul meu/ minorul pe care il reprezint va fi descalificat din competitie pentru nerespectarea regulamentului concursului.

Pe propria mea raspundere, mai declar urmatoarele:
    datele de mai sus sunt exacte;

  am dreptul de a-mi reprezenta copilul/ a reprezenta minorul și răspund pentru el;
    copilul meu/ minorul pe care il reprezint este apt din punct de vedere medical pentru participarea la acest eveniment;
    copilul meu/ minorul pe care il reprezint are pregatirea fizica, psihica si tehnica corespunzatoare participarii la acest eveniment;
    cunosc implicatiile juridice ale participarii la acest eveniment si imi asum intreaga raspundere, in cazul in care copilul meu/ minorul pe care il reprezint va fi implicat intr-un incident/accident; 

Consimt, prin inscrierea in competitie, ca in cazul unui eveniment nedorit aparut in timpul participarii in competitie sa nu formulez nicio pretentie sau plangere impotriva organizatorului evenimentului.

Confirm citirea, intelegerea si imi exprim acordul fata de prevederile Regulamentului de organizare si desfasurare a crosului Alerg din iubire pentru VIATA.

Sunt de acord ca Asociația LifeCall să mă contacteze pe viitor cu detalii despre proiectele implementate.

Citeste termenii pana la final pentru a exprima acordul