Loading...
Loading content ...

Formular de înregistrare Trovanti 9k

Detalii înregistrare

Declaratie pe proprie raspundere
  • Am citit, am luat la cunoștință și am înțeles Regulamentul Feleacu Running Hills și sunt de acord cu condițiile de participare impuse prin acesta. Regulamentul se regăsește pe site-ul organizatorului: feleacuhills.run
  • Sunt clinic sănătos/sănătoasă și nu sufăr de nici o afecțiune care să pericliteze starea mea de sănătate sau a altora în timpul desfășurării evenimentului si îmi asum întreaga responsabilitate în ceea ce priveste participarea mea la concurs.
  • Înțeleg pe deplin ce reprezintă participarea la o astfel de competiție si riscurile ei pentru sanatatea mea
  • Sunt într-o formă fizica corespunzătoare pentru a participa la un concurs de anduranţă,, astfel încât exonerez organizatorii, precum şi oricine are legătură cu aceştia (sponsori, parteneri, angajaţi, autorităţi, oficiali, voluntari etc) de orice răspundere în legătură cu orice pretenţii aş putea avea, de orice natură, eu sau succesorii mei, pentru eventuale accidentări, boală, deces sau orice alte probleme medicale care ar putea apărea pe parcursul desfăşurării competiţiei la care particip.
  • Declar, prin prezenta, că în situaţia în care ar surveni pe parcursul competiţiei evenimente ca cele descrise mai înainte, mă angajez să suport toate cheltuielile ocazionate de transportul către o unitate medicală specializată şi declar că renunţ la orice pretenţii aş putea avea în legătură cu un astfel de transport şi / sau tratament de urgenţă, întârzieri ori deficienţe în legătură cu acesta.
  • Declar ca mi-au fost aduse la cunostinta drepturile pe care mi le confera Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul de informare si acces la date, dreptul de interventie asupra datelor cu caracter personal precum si cele statutate de catre Regulamentul Uniunii Europene 679/2016 privind protecţia datelor personale – GDPR (General Data Protection Regulation)
  • Sunt de acord cu utilizarea de către organizator, precum şi de către partenerii ori sponsorii săi, a numelui meu, fotografiilor, imaginilor video şi a citatelor în scopuri promoţionale şi / sau de marketing, in scopul promovarii evenimentelor organizate sau co-organizate de Sport Management Events.
  • NU SOLICIT RAMBURSAREA TAXEI PLATITE decat sub conditia in care am achitat asigurarea de rambursare disponibila in cursul procesului de inscriere si nu mai tarziu de 2 aprilie 2023
  • In cazul in care competitia se anuleaza din cauze independente de organizator atunci taxele nu se restituie
  • Consimt ca fotografiile si inregistrarile audio/video sunt si vor fi în continuare proprietatea exclusiva a Organizatorului,ACS ULTRA LIFE sau SME Sport Management Events acesta avand dreptul de a dispune in orice mod de acestea. In cazul in care voi primi o copie a oricaruia dintre aceste materiale foto / audio / video, voi folosi materialul respectiv exclusiv in scopuri personale, fara a autoriza folosirea acestuia, in orice mod, de catre terte persoane.
Citeste termeni pana la final pentru a exprima acordul