Loading...
Loading content ...

Formular de înregistrare Rosu Vertical 5k

Detalii înregistrare

Declaratie pe proprie raspundere

Am citit, am luat la cunoștință și am înțeles Regulamentul Rodnei Ultra.Odiseea și sunt de acord cu condițiile de participare impuse prin acesta. Regulamentul se regăsește pe site-ul organizatorului: www.rodneiultra.ro

Sunt clinic sănătos/sănătoasă și nu sufăr de nici o afecțiune care să îmi pericliteze starea de sănătate în timpul desfășurării evenimentului si îmi asum întreaga responsabilitate în ceea ce priveste participarea mea la concurs.

Înțeleg pe deplin ce reprezintă participarea la o astfel de competiție si riscurile ei pentru sanatatea mea

Sunt într-o formă fizica corespunzătoare pentru a participa la un concurs de anduranţă,, astfel încât exonerez organizatorii, precum şi oricine are legătură cu aceştia (sponsori, parteneri, angajaţi, autorităţi, oficiali, voluntari etc) de orice răspundere în legătură cu orice pretenţii aş putea avea, de orice natură, eu sau succesorii mei, pentru eventuale accidentări, boală, deces sau orice alte probleme medicale care ar putea apărea pe parcursul desfăşurării competiţiei la care particip.

Declar, prin prezenta, că în situaţia în care ar surveni pe parcursul competiţiei evenimente ca cele descrise mai înainte, mă angajez să suport toate cheltuielile ocazionate de transportul către o unitate medicală specializată şi declar că renunţ la orice pretenţii aş putea avea în legătură cu un astfel de transport şi / sau tratament de urgenţă, întârzieri ori deficienţe în legătură cu acesta.

Declar ca mi-au fost aduse la cunostinta drepturile pe care mi le confera Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul de informare si acces la date, dreptul de interventie asupra datelor cu caracter personal precum si cele statutate de catre Regulamentul Uniunii Europene 679/2016 privind protecţia datelor personale – GDPR (General Data Protection Regulation)

Sunt de acord cu utilizarea de către organizator, precum şi de către partenerii ori sponsorii săi, a numelui meu, fotografiilor, imaginilor video şi a citatelor în scopuri promoţionale şi / sau de marketing, in scopul promovarii evenimentelor organizate sau co-organizate de ACS Ultra Life si Sport Management Events.

Nu solicit rambursarea taxei de inscriere decat in cazul in care am achizitionat asigurarea de rambursare in conditiile stipulate in regulament.

Consimt ca fotografiile si inregistrarile audio/video sunt si vor fi în continuare proprietatea exclusiva a Organizatorului, acesta avand dreptul de a dispune in orice mod de acestea. In cazul in care voi primi o copie a oricaruia dintre aceste materiale foto / audio / video, voi folosi materialul respectiv exclusiv in scopuri personale, fara a autoriza folosirea acestuia, in orice mod, de catre terte personae sau in scop comercial.

Citeste termeni pana la final pentru a exprima acordul