Loading...
Loading content ...

Formular de înregistrare Family Run 3 km

Detalii înregistrare

Va rugam sa ne transmiteti dimensiunea pe care o purtati la tricou. CONSULTA TABELUL DE MARIMI
se completeaza doar daca doriti factura pentru o persoana jurdica
se completeaza doar daca doriti factura pentru o persoana jurdica
se completeaza doar daca doriti factura pentru o persoana jurdica cu orasul persoanei juridice
se completeaza doar daca doriti factura pentru o persoana jurdica cu orasul persoanei juridice
OBLIGATORIU. Va rugam sa completati numele unei persoane apropiate pe care o putem apela in caz de urgenta.
OBLIGATORIU. Va rugam sa completati numarul de telefon al unei persoane apropiate pe care o putem apela in caz de urgenta.
Va rugam sa completati in cazul in care aveti o afectiune medicala
OBLIGATORIU. Este necesar sa va dati acordul cu privire la termeni si conditii si politica de confidentialitate. Datele cu caracter personal sunt prelucrate in scopul de a comunica eventuale modificari si actualizari referitoare la Baneasa Forest Run si alte evenimente partenere.
OBLIGATORIU. Este necesar sa va dati acordul cu privire la regulamentul competitiei.
OPTIONAL. Sunt de acord sa fiu contactat de cei de la Asociatia Magic pentru a deveni fundraiser.
OPTIONAL. Sunt de acord sa fiu contactat pentru a deveni fundraiser.
OPTIONAL. Te rugam sa bifezi in cazul in care doresti sa primesti comunicari trimise de Baneasa Forest Run cu referire exclusiva la activitatea partenerilor.
Declaratie pe proprie raspundere
  1. Sunt apt/ă fizic şi psihic şi am o pregătire fizică corespunzătoare pentru participarea la acest eveniment sportiv, concurând pe propria răspundere. Sunt conștient/ă de riscurile alergării pe traseul de concurs Băneasa Forest Run, pentru care mă voi echipa corespunzător, mi le asum în totalitate şi exonerez de orice răspundere organizatorii evenimentului și sponsorii acestuia în cazul în care voi suferi orice fel de prejudiciu sau accident precum: pierderi sau pagube materiale, expunere la circumstante extreme: boală, contact/coliziune cu alți participanți, spectatori sau voluntari, condiții meteorologice nefavorabile, accidentări provocate de condițiile alergării în pădure: înțepături de viespi, interacțiunea cu animale sălbatice (porci mistreți, căprioare, câini etc.) invaliditate, vătămare corporală gravă, deces.
  2. Datele completate în această declaraţie şi în formularul în baza căruia s-a operat înscrierea sunt corecte și complete.
  3. De asemenea, declar că am luat la cunoștinţă Regulamentul Băneasa Forest Run disponibil pe site-ul oficial al evenimentului, sunt de acord cu acesta şi mă oblig să îl respect în totalitate.
  4. Am luat la cunoștință recomandările organizatorului cu privire la echipamentul utilizat pe parcursul evenimentului și voi respecta întocmai indicațiile venite din partea organizatorului și a voluntarilor.
  5. Declar că nu am nicio pretenţie faţă de organizatori și/sau sponsori în ceea ce privește folosirea imaginilor foto şi video realizate în cadrul competiţiei în care sunt surprins/ă, cu angajamentul organizatorilor că nu vor folosi aceste imagini în alte scopuri decât promovarea competiţiei, implicit a activităţilor acestora.
Citeste termeni pana la final pentru a exprima acordul