Cluj EcoTrail Ultramarathon 2024

01 dec 2024 (dum) Cluj Napoca, Romania

Formular de înregistrare Cross 15k

Detalii înregistrare

Declaratie pe proprie raspundere
 • Am citit, am luat la cunoștință și am înțeles Regulamentul Cluj EcoTrail Ultramarathon din 1 decembrie 2024 și sunt de acord cu condițiile de participare impuse prin acesta. Regulamentul se regăsește pe site-ul competiției www.clujecotrail.com si poate suferi modificari pana la data competitiei;
 • Sunt clinic sănătos/sănătoasă și nu sufăr de nici o afecțiune care să îmi pericliteze starea de sănătate în timpul desfășurării evenimentului si îmi asum întreaga responsabilitate în ceea ce priveste participarea mea la concurs.
 • Înțeleg pe deplin ce reprezintă participarea la o astfel de competiție, al cărei traseu implică/ poate implica pe parcursul acestuia și trafic rutier.
 • Sunt într-o formă corespunzătoare pentru a participa la un concurs de anduranţă, astfel încât exonerez organizatorii, precum şi oricine are legătură cu aceştia (sponsori, parteneri, angajaţi, autorităţi, oficiali, voluntari etc) de orice răspundere în legătură cu orice pretenţii aş putea avea, de orice natură, eu sau succesorii mei, pentru eventuale accidentări, boală, deces sau orice alte probleme medicale care ar putea apărea pe parcursul desfăşurării competiţiei la care particip.
 • Declar, prin prezenta, că în situaţia în care ar surveni pe parcursul competiţiei evenimente ca cele descrise mai înainte, mă angajez să suport toate cheltuielile ocazionate de transportul către o unitate medicală specializată şi declar că renunţ la orice pretenţii aş putea avea în legătură cu un astfel de transport şi / sau tratament de urgenţă, întârzieri ori deficienţe în legătură cu acesta.
 • Nu voi solicita rambursarea taxei de inregistrare decat in conditiile in care am achitat asigurarea de rambursare si doar pana la termenul stabilit (16 octombrie 2024).
 •  In cazul nefericit al anularii competitiei din cauze independente de organizator taxa de inregistrare nu se restituie.
 • Consimt ca nu pot primi kit-ul de participare decat in conditiile prezentei mele fizice la concurs in baza actului de identitate;
 • Sunt de acord cu utilizarea de către organizator, precum şi de către partenerii ori sponsorii săi, a numelui meu, fotografiilor, imaginilor video şi a citatelor în scopuri promoţionale şi / sau de marketing, in scopul promovarii evenimentelor organizate de Asociatia Club Sportiv ULTRA LIFE si Studio SME Sport Management Events.
 • Consimt ca fotografiile si inregistrarile audio/video sunt si vor fi în continuare proprietatea exclusiva a Organizatorului, acesta avand dreptul de a dispune in orice mod de acestea. In cazul in care voi primi o copie a oricaruia dintre aceste materiale foto / audio / video, voi folosi materialul respectiv exclusiv in scopuri personale, fara a autoriza folosirea acestuia, in orice mod, de catre terte persoane.
 • Declar ca mi-au fost aduse la cunostinta drepturile pe care mi le confera Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul de informare si acces la date, dreptul de interventie asupra datelor cu caracter personal.
Citeste termeni pana la final pentru a exprima acordul