istritaXscape 2023

04 nov 2023 (sâm) Istrita, Buzau, Romania

Formular de înregistrare Xscape Half Marathon

Detalii înregistrare

Declaratie pe proprie raspundere

Subsemnatul, declar ca am citit cu atentie Regulamentul concursului pus la dispozitie de organizatori pe pagina istritaXscape.ro si sunt de accord cu acesta in totalitate.

Mentionez ca sunt informat în legatura cu riscurile ce pot aparea in practicarea alergarii mixte (asfalt/pamant/piatra/iarba) în conditiile deosebite pe care le presupune un asemenea eveniment: portiuni de trasee sunt neamenajate şi neprotejate, se folosesc poteci marcate şi nemarcate, pante cu înclinare mare şi zone accidentate.

Sunt de acord cu aceste conditii deosebite şi, în cazul implicarii mele într-un incident/accident de orice natura survenit în timpul concursului, îmi voi asuma întreaga răspundere pentru incidentul/accidentul respectiv şi nu voi pretinde organizatorului niciun fel de daune pentru acesta.

Sunt perfect conştient ca participarea mea la o competitie de acest nivel presupune abilitati tehnice si sportive, motiv pentru care voi fi receptiv la eventualele sfaturi ale organizatorilor, pe întreaga durata a evenimentului şi ma voi supune deciziilor lor de interes general. Totodata precizez că nu îi voi trage pe organizatorii concursului la răspundere în cazul în care voi fi descalificat din compeţitie pentru nerespectarea regulamentului/regulilor concursului.

Declar totodata pe proprie raspundere, urmatoarele:

  • Datele de mai sus sunt corecte si exacte;
  • Sunt apt din punct de vedere medical pentru acest concurs
  • Am pregatirea fizica, psihica si tehnica necesara pentru participarea la istritaXscape 2023
  • cunosc implicatiile juridice ale participarii la acest concurs si îmi asum întreaga raspundere în cazul în care sunt implicat într-un accident/incident si/sau sufar un accident de orice natura, inainte, in timpul si/sau dupa concurs, pe traseu sau in zona de concurs.
  • Inmânând Organizatorilor acest formular printat, completat si semnat confirm primirea kitului de concurs.

Prin Organizatori se intelege Asociatia Club Sportiv Legendary Sports, organizatorul evenimentului

Numarul de concurs se completeaza de catre Organizatori la primirea formularului completat si semnat

Citeste termeni pana la final pentru a exprima acordul