Crosul Arenelor - 22 Septembrie 2024

22 sept 2024 (dum) Bucuresti, Romania

Formular de înregistrare Cursa 10 km - Scaune Rulante

Detalii înregistrare

Te rugam sa ne transmiti care este timpul in care alergi 10 km la o cursa pe asfalt. Aceasta informatie ne ajuta sa te incadram in sectorul de start potrivit, astfel incat sa nu depasesti sau sa fi depasit prea mult.
Va rugam sa ne transmiteti dimensiunea pe care o purtati la tricoul de alergare. CONSULTA TABELUL DE MARIMI
OBLIGATORIU. Va rugam sa completati numele unei persoane apropiate pe care o putem apela in caz de urgenta.
OBLIGATORIU. Va rugam sa completati numarul de telefon al unei persoane apropiate pe care o putem apela in caz de urgenta.
Va rugam sa completati in cazul in care aveti o afectiune medicala
OBLIGATORIU. Este necesar sa va dati acordul cu privire la termeni si conditii si politica de confidentialitate. Datele cu caracter personal sunt prelucrate in scopul de a comunica eventuale modificari si actualizari referitoare la Crosul Arenelor si alte evenimente partenere.
OBLIGATORIU. Este necesar sa va dati acordul cu privire la regulamentul competitiei.
OPTIONAL. Sunt de acord sa fiu contactat de cei de la Asociatia Magic pentru a deveni fundraiser.
OPTIONAL. Te rugam sa bifezi in cazul in care doresti sa primesti comunicari trimise de Crosul Arenelor cu referire exclusiva la activitatea partenerilor.
Declaratie pe proprie raspundere
  1. Sunt apt/ă fizic şi psihic şi am o pregătire fizică corespunzătoare pentru participarea la acest eveniment sportiv, concurând pe propria răspundere. Sunt conștient/ă de riscurile alergării pe traseul de concurs Crosul Arenelor, pentru care mă voi echipa corespunzător, mi le asum în totalitate şi exonerez de orice răspundere organizatorii evenimentului, voluntarii, colaboratorii și sponsorii acestuia în cazul în care voi suferi orice fel de prejudiciu sau accident precum: pierderi sau pagube materiale, expunere la circumstante extreme: boală, contact/coliziune cu alți participanți, spectatori, pietoni, vehicule, voluntari sau alte obiecte naturale sau facute de om; condiții meteorologice nefavorabile, conditii imperfecte ale suprafetei strazii, accidentări provocate de condițiile alergării pe asfalt, invaliditate, vătămare corporală gravă, deces.
  2. Datele completate în această declaraţie şi în formularul în baza căruia s-a operat înscrierea sunt corecte și complete.
  3. De asemenea, declar că am luat la cunoștinţă Regulamentul CROSUL ARENELOR disponibil pe site-ul oficial al evenimentului, sunt de acord cu acesta şi mă oblig să îl respect în totalitate.
  4. Am luat la cunoștință recomandările organizatorului cu privire la echipamentul utilizat pe parcursul evenimentului și voi respecta întocmai indicațiile venite din partea organizatorului și a voluntarilor.
  5. Declar că nu am nicio pretenţie faţă de organizatori și/sau sponsori în ceea ce privește folosirea imaginilor foto şi video realizate în cadrul competiţiei în care sunt surprins/ă, cu angajamentul organizatorilor că nu vor folosi aceste imagini în alte scopuri decât promovarea competiţiei, implicit a activităţilor acestora.
Citeste termenii pana la final pentru a exprima acordul