Baneasa Forest Run - 24 martie 2019

24 martie 2019 Bucuresti, Romania

24 martie 2019
Bucuresti, Romania
Site oficial

Organizatori

Formular de inregistrare Semimaraton 21 km

Detalii înregistrare

Te rugam sa ne transmiti care este timpul in care alergi 21 km la o cursa pe asfalt. Aceasta informatie ne ajuta sa te incadram in sectorul de start potrivit, astfel incat sa nu depasesti sau sa fi depasit prea mult
Te rugam sa ne spui numele care doresti sa apara pe numarul de participare.
Va rugam sa ne transmiteti dimensiunea pe care o purtati la tricoul de alergare. Aceasta ne este de folos in cazul in care articolul din kit va fi un tricou de alergare.
Aceasta informatie ajuta la identificarea in momentul ridicarii kitului de participare.
Te rugam sa completezi acest camp cu adresa din buletin daca vrei factura pe persoana fizica sau cu adresa firmei daca ai selectat optiunea de factura pe persoana juridica.
Aceasta informatie este necesara doar pentru a elibera factura fiscala pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice lasati necompletat.
Aceasta informatie este necesara doar pentru a elibera factura fiscala pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice lasati necompletat.
OBLIGATORIU. Este necesar sa va dati acordul cu privire la termeni si conditii si politica de confidentialitate. Datele cu caracter personal sunt prelucrate in scopul de a comunica eventuale modificari si actualizari referitoare la Baneasa Forest Run si alte evenimente partenere.
OPTIONAL. Sunt de acord sa fiu contactat de cei de la MagiCAMP pentru a deveni fundraiser.
OPTIONAL. Te rugam sa bifezi in cazul in care doresti sa achizitionezi una dintre asigurarile disponibile la pasul 2 al inscrierii sau daca esti interesat sa primesti informatii despre asigurari de la Generali.
OPTIONAL. Te rugam sa bifezi in cazul in care doresti sa primesti comunicari trimise de Baneasa Forest Run cu referire exclusiva la activitatea partenerilor.